Selmasntks Bursalı anneler doktor Ziya Çetin’i duyan ve memnun olan, doğumunu gerçekleştirenler var mı ?
Aslihan Selmasntks kendim gitmiyorum ama çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum yengemin annesinin ve yengemin doktoru mükemmel bir doktor eşim erkek doktora izin vermiş olsaydı kesinlikle ziya bey e giderdim 🙂
Shsg Selmasntks kesinlikle süper.. ben tedavi için gitmiştim tavsiye üzerine 6 yıl olmadı çocuğum ona gittim tedavisi üstüne ikinci ay hamile olduğumu öğrendim. İlgilide bir doktor. Ama doğumu onda yapmadim o konuda bilgim yok.
Selmasntks aysenturna çekirge dorukta Doğuma toplam ne kadar ödedi acaba bu soruda çok merak ettiğim bi konu bilginiz var mı acaba
Selmasntks Aslihan bende hiç kötü duyumlar almadım ilk kontrollümde çok kalabalıktı sadece acaba bu yoğunlukta ne kadar ilgilenebilir endişelerim var 🙈
aysenturna Selmasntks dorukta suit odada kaldi doğumu epidural sezeryan olmustu kan uyusmazligi da vardi onunda ignesi dogum ekstra oda parasi vs hepsi icinde 3.700e doğurdu
Handemehmet melek87 dogum ücreti diye sorduk bunu söylediler.. kontrole gittiğimde 80 tl veriyorum o şekilde