SinemGeer İyi akşamlar herkese. Son bikaç haftadır o kadar kıpır kıpırdı ki bebeğim bugün neredeyse çok az şuan işteyim ve tekim hemen koşup doktora gidemiyorum da. Gün içerisinde bikaç kez alt tarafta minik minik hissettim normal mi böyle olması ?
Hlyfrz SinemGeer bende 27deyim canim 2gun hic hissetmedigim oldu okadar korktumki strese bagli kimildamama olmus. Malesef stresden uzak durmaliyiz. Psikolojm bozuldu bebegim öldügünü goruyorum ruyamda. Kimildamamasi cok etkiledi beni kendine dikkat et 😕😔
MasalAlparslanMom Sata göre aynı sayılırız. Gündüz benimkide acıkma saatlerimde çok tekmeliyo. Harici gündüz çok hissettiğimi söyleyemem . Akşam 7 den gece 11 e kadar çok hareketli olduğu saatler. Bide öyle dene hareketlerini sende bakalım
SinemGeer MasalAlparslanMom hareket azlığından dolayı yatış verdiler şimdi. İyi bişey mi kötü bişey mi anlayamadım inanın
klcserpil Ben de 26+2 yim ve bende de bugun ayni durum söz konusu 😦 normalde hareketleri net hissederdim ama bugün nedense cok az az hissediyorum insallah farkli bir durum yoktur 😢
SinemGeer Hlyfrz ben de öyleydim dün gece sabaha kadar elim karnımda rüya da mı gerçekte mi hareket ettiğini bilemedim hiç. Hafif bi sancıyla geldim acile yatış verildi şuan
Cisemk Bende 27+6 yım bikaç gündür aynı durum bendede söz konusu ama ben artık yavas yavas alanları daraldıgındab dolayıdır diye düşünmüştüm
SinemGeer ipeksfr çok şükür bişey Yok ultrasonla bakıldı sabah evimizdeyiz şuan. Arada olabilirmiş yine hareket hissetmezsen mutlaka el dedi
Prensesannesiiii SinemGeer geçmiş olsun nasıl arada olabilirmiş ? Aynı durumu yaşıyoruz şuan bizimkinin de hareketleri kesildi birden doktora gitmedim tam olarak ne dedi doktor
Sevda6767 Ne kadar saçma ya ne biçim doktorlar var insan bi açıklama yapar nedenlerini araştırır falan. Tamam durum normal ama açıklama yapmadan nasıl yatış yapılıyor anlamadım. Neyse canım geçmiş olsun şükür ki bebeğin iyi🙏
Momsbaby kızlar bende 26. haftamdayim belimin ve kalçamın arası çok felaket bi şekilde agriyo biraz sağ bacağıma dogru yogun bu agri igne batirip cikarir gibi agriyo aciyo yururken cok zorlaniyorum 2 gundur boyle