Misssimsek Aysegul42 çok şükür karar verdik bu gece alicaz inşallah prego guatro sanırım yanlış yazmadiysam. Valla bu sefer bebeğe birşey alırken ben karismadim eşim araştırdı buna karar vermiş. En zorlandığımız konu bu oldu bebek alışverişi sürecinde ne zormuş araba secmek. Kendimize araba alırken bu kadar kararsız kalmamıştık😣😂
CananAkdag Boncukk-5 canyon yerine baby care öneririm canım fiyat olarak aynı performans olarak çok daha iyi ve puseti AB onaylı yani araçta çok rahat kullanılabilir ve herkesin şikayet ettiği canyonun tekerlekleri kıtılma olayı var plastik geçiş yeri oldugu için bunların metal naçizane önerim 😊
yumukeller Aysegul42 ben Kraft back çift yonlu aldım. Çokta begendim. Kuması sürüşü sağlamlığı falan çok guzel. Deneme amaçlı icine ağır bişeyler koyup evin içinde surdum inşallah disardada aynı performansı alirim. Civilde indirimdeydi ama ürün bitmiş sanırım. Ben 900 e aldım ama diğer sitelerde 1400 en düşük.Ablamda Kraft kullandı o da çok memnun kaldı
Keremim Aysegul42 Ben kraft sharp travel sistem aldım henüz kullanmadim ama gayet güzel ve rahat duruyor tavsiye ederim
Meltem-sengul1 Jokerde indirim var puset ve Bebek arabalı set 1000 tl Tripper diye bir marka 200 tl indirim veriyorlar
Gzm_oyku Ben bugun gttım ebebekten aldım joıe marka lıtertex4 surusu cok rahat ıcı genıs kapanması acılmasıntek elle yaoılabılıyor begenerek aldm tavsıye ederım👌
NurDemir @Aysegul42 travel almayın bin pişman olursunuz,kaba hantal bir yere sığmıyorlar.nuna pepp kullanıyoruz biz,kumaşları sökülüp puset da takılıyor bu sayede yeni doğduğunda da kullandık çok memnunum