batursare bugun nst ye girdim ve 3 kez sancimin oldugu cikti ve zaten oluyomus ben anlamiyomusum yasayan var mi kizlar 😟
Esmaal batursare benimde 33+3te çıktı canım.bende hiç farketmedim fakat kasılmam oluyodu .iğne verdi doktor 2şer dozdan 2 kez .birde adalat kullanıyorum.cuma günü tekrar çağırmıştı yine çıktı.size ne söyledi doktorunuz
Ozlemr batursare nst e ne için girmiştiniz ? Bende 33. Haftadayım nst e girmedim daha. Doktor ne dedi peki bu duruma? Erteleyebilirler belki doğumu
Nur batursare canım neden 32. Haftanda nst'ye aldı doktorun? Ben safra taşı sorunundan 27-29 haftalarda hastanede yattım sancım o zaman vardı ama daha da girmedim nst'ye 32+5 haftalığız bizde (: sancı varsa da hissedememiz ne kötü yaa
batursare Esmaal bana da suda eritmeli bi ilacla antibiyotik verdi iki hafta sonra yeniden cagirdi erken dogum riski var dedi 😞
Esmaal batursare çok şiddetli bir sancı değilse korkma canım.benim düzenli ama hafif çıktı sancılarım.doktoruma sordum korkulacak bişey var mı diye yok dedi.ama her hafta çağırıyor nts ye giriyorum.bide benim bebişler ikiz.
batursare Nur Nur ilk hamileligim bilmiyorum ki canim neden girdim ama doktorum baya disiplinli calisiyo
ozgesoy28 batursare benim başıma geldi canım aynı zamanda hemde erken doğum riski kondu ilaç kullanıyorum 34 haftalık oldum şuan yatıyorum hep bende adalat kullanıyorum 34 haftaya kadar geldim
Esmaal batursare 34+2canım.perşembe tekrar gidicem tekrar bakacak sancı var mı diye.hayırlsıyla 36.haftaya gelebilsek
Nur batursare olsun canım tam sevdiğşm doktor tipi garantici 🤗 Bizde 33-34 haftamızda nstye baslicaz bakalım (: Hakkımız da hayırlısı olsun 💕