Bebegimibeklerken__ Kızlar Mayıs’ın ilk haftası Trabzon’a gitmeyi düşünüyoruz. O zamana kadar 2.5 aylık hamile olucam. Mide bulantılarım 2 gündür çok şükür iyi gibi. Yarın doktoruma da danışıcam ama sizlere de sormak istedim. Sizce bi sorun olur mu
Elif1ekim Bebegimibeklerken__ 9.cu haftalıkken İstanbulda Adana ya geldim 28 .ci Haftada gene geldim doktorum sorun olmayacağını söyledi kontrole gitmeden asla yola çıkmadık sizde öyle yapın
[silindi] Bebegimibeklerken__ bende doktorun izniyle 16.haftamda 18.haftamda uçuş yaptım uçak sıkıntı yaratmıyor ama tabi durumu en iyi bilen doktor olduğu için onun onayını almak gerekiyor.
Nur Bebegimibeklerken__ canım doktorunda uçabilir raporu al gerekli kontrolleri yaptır herhangi bir sorun olmaz (:
Asyaninannesi Bebegimibeklerken__ dokorun izniyle 18 haftada ucus yapdim.bjr sorun olmadi.yine yapmam lazim korkuyorum.27 haftaligiz.icimi bir kork sardi
Heyecanlarim Bebegimibeklerken__ ben 19.haftada almanyadan türkiye 'ye uçtum hiç bir şey olmadı,21. Haftada da geri dönmüştüm...
Nur_sen Bebegimibeklerken__ canım bende çarşamba günü yolculuk yapacagim trabzondan istanbula doktoruma sordum 30 haftaya kadar uçak yolculuğu yapabilirsiniz dedi.