Meralaltindal 9816tt aynen en güvenli yerdeler. Ama bizim için zorlaştı artık. Ağırlaştım hareketlerim kısıtlandı. Kızım sağ salim gelsin de katlanıyoruz bi şekilde🥰
Lilamor77 12prensannesi benimde sancı yok yatırırlar mı acaba bugün gerçi yatırsalar napcaklar ki dimi
12prensannesi Lilamor77 yarın kontrol var 40+4 günümüz dolduğu için yatırırlar bence suniyle başlatırlar gibime geliyo
12prensannesi Lilamor77 kontrolünmü var bugün yatırılarsa haber ver bende ona göre yarın hazırlıklı gideyim 😂😂
Duyguylmz Biricikkizim1 iyi sende yine bi hareketlenme var. Benim nst de sancım çıktı. Ama sezaryan dedi bugün. Kafa çapı büyük ve stres yapmışsn hep yukarı cıkmıs büyüdükçe yukarı gitmiş bebek dedi
Lilamor77 12prensannesi hala 1cm yatış verdi yarın 8 e sunni sancı verecekler 😑 doktora sordum 4 ten sonra epidural verebilirlermiş tek umudum o
Duyguylmz MerveSimsek_ bana sezaryan dedi bugün kabul etseydim yarın alacaktı yine dedim cumaya kadar bekliyelim. Cok yukardaymış asaga inmiyormuş.😞 kafa çapıda büyük iri bebek dedi