SedanurAydnAta Kızlar 8+1 haftalık hamileyim bu gün sağlık ocağından aradılar. Baya ilgili konuştu hemşire mutlaka gelin bekliyorum falan diye baya da samimiydi 😃 hoşuma gitti yani 😊neler yapıyorlar ki sağlık ocağında 🤔
Ikinciyibekliyorum SedanurAydnAta aşılarını, kilo takibini , onlarda da gebelik izlem tablosu var 🙂 bebegin doğduktan sonra topuk kanını, bebegin her aşısını, korunmak icin aile planlamasını o işlerle ilgileniyorlar 🙂
Hamzaninannesi SedanurAydnAta evet cnm cok ilgililer. Gebeligin boyunca seni izlemlere cagriyorlar hastaneden ayri tahlilde yapip takip ediyorlar.asilarinin takibide ordan yapikacgi icin her cagirdiklarnda gitmeye calis derim
SedanurAydnAta Ikinciyibekliyorum bu kadar ilgili olacaklarını tahmin etmemiştim 😃 devlet hastahanelerinde o kadar alışmışız ki azarlanmaya
Ikinciyibekliyorum SedanurAydnAta ilgililer canm bide mahalle mahalle ayrı ya ebelerde o yüzden daha ilgililer. Devlet hastanesi her gelen hastaya o kadar vakit ayıramıyor ama 🙂 benim bulundugum yer kucuk ilçe ebe ile kahve iciyoruz cay ismarliyor gittikcr 🙂 canın sıkıldıkça gel diyor 🙂 arkadaş gibi olduk valla 🙂
Ayselcnt tetonoz aşısını yapıyorlar sağlık ocağında.. Bende belli aralıklarla gidiyorum.. testlerimide orada yaptırıyorum..