BedriyeGler Merhaba arkadaşlar. Ben 5+3 hamileyim son bir haftadır sürekli köyü rüyalar görüyorum. Bu sabah ağlayarak uyandım artık birdaha da uyuyamadım. Hamilelikte böyle bir durum gelen var mı başına başka.
Kurtum BedriyeGler bende çok görüyorum geçen Allah korusun kocamı gözümün önünde vurduklarını gördüm ve silah sesi gerçekten kulağımda çınladı dakikalarca çok korktum. Oluyo canım. Bana bi hoca yatmadan 21 ayetel kürsi kalkınca da 7 ayetel kürsün okuyup her yanına üfle demişti onu yaptığım gece rahat uyuyorum sende deneyebilirsin 😘💋
TubaAksoy Canım bende 7 haftalığım 4-6 hafta aradı full kötü rüyalar görüyordum. Sürekli ağlıyordum😔 ama şu anda çok şükür geçti bol bol dua et yatmadan 7 defa ayetel kürsü nas felak Fatiha surelerini oku inşallah bir an önce kurtulursun.😘dikkat et kendine
BedriyeGler Öğle uykusunda bile görüyorum artık uyumak istemiyorum. Teşekkür ederim canım bu gece okuyup yatacağım inşallah benim de geçer çünkü bütün günüm gördüğüm kabusun etkisiyle geçiyo😞
OmerAzizeSrc Aynı sorun bende de vardı bi hocaya gidip dua okuttum kendim de sürekli ayetel kürsi filan okuyorum
BedriyeGler FeriDee kusra bakmayın forumu kullanmayı yeni öğreniyorum bildirimler kısmını şimdi gördüm😊 Ailem ve yakın arkadaşlarım biliyor. Neyse ki 2 gündür görmüyorum devam etmez umarım.
Aysealty Ben normaldede cok rüya görürdüm son zamanlarda sürekli cesetler karanlık ormanlar falan görüyorum😔
Birmucizehikayesi Yatmadan ayetel kursi nas felak fatiha oku. Yastiginin icine igne koy. Bir de cevsen boynundan eksik etme canim. Ben de de oldu boyle gecti sukurler olsun