Sinopi Kızlar hayırlı akşamlar. 21+3 den sesleniyorum sizlere kızım olucak rabbim nasip ederse. 3 4 gün önce 2 kez galiba tepme hissettim 😕 ondan sonra hiç bir hareket hissedemedim. Normal mı haraket etmesi için ne yapmam lazım çok endişeleniyorım 😕😕
Cansummm Sinopi endişelenmeyin biliyorum imkansız gibi birşey bu bende çok yaşıyorum bu durumu ama 26. Haftaya kadar düzenli olmuyormuş doktorum öyle söyledi. bende 22+2 yim hergün net hissediyorum diyemem. Birşeyler yiyin solunuza yatın yada azıcık sırt üstü yatın belki hissedersiniz. Ama endişe etmeyin.
Sinopi Cansummm deniyorum ama bir türlü hissedemedim korkuyorum 2 hafta sonra kontrolum var inşallah o zamana kadar hissederim 🙏
Cansummm Sinopi yarın da hissetmezseniz içiniz rahatlasın diye sağlık ocağına yada acile gidip kalp atışını dinleyebilirsiniz insanın içi rahatlıyor ☺️Miniklerimiz bizi korkutmayı çok seviyor benim de kızım olacak Allah’ın izniyle
melindam Sinopi 28.haftaya Kadar Zaten Düzenli Değil Hareketler 28den Sonra Cidden Artık Düzene Giriyor Hattta Ne Zaman Uyuyup Ne Zaman Uyandı Sizi Neler Bekliyor Biliyorsunuz. Bende Sizin Gibi Hemrn Doktora Koşuyordum Doktorda Normal Zaten Şuan Çok Küçük Dedi. Ama İçin Rahat Etsin Diye sağlık Ocağında Kalp Atışını Dinleyebilirsiniz