Mkylz merhaba.. 37+3 te tansiyonum yükssk çıktığı için apartopar sezeryena alınmak zorunda kaldım. Çok şükür dogumumuz güzel geçti. Ama bugün beşinci günümüz ayaklarım aşırı aşırı şiş bacaklarımla birlikte ve inmiyo bu şekilde sorun yaşayan var mı varsa normal mi ve çözüm öneriniz var mı? Doktoruma danıstıgımda asırıysa dahiliyeciye danısın dedi ama tabi suan gidemiyorum bebeğimi bırakmak istemedigim icin size danısmak istedim şimdiden teşekkür ederim 🙏
Esraslc Mkylz benim de öyleydi, ayakta kalmamaya çalıştım, otururken ayaklarımı sarkıtmamaya çalıştım, uzattım, kendiliğinden geçti ödemler, çokca su içtim
Mkylz Esraslc çok teşekkür ederim, doktor biraz korkuttu sanki tansiyonla birlikteyse sıkıntı diye o yüzden endişelendim sanırım.
Buseeeeee Canım 40 çıkana kadar kalmaz o daha yeni doğum yapmissin normal benim de aynıydı bol su ayaklarını yüksekte tut hem sütünde olur şu içersen korkulcak bi durum değil m.etme ilaçların doğumun etkisi baya şişlik yapıyor ben doğum yaptım sanki birtane daha doğurganmış gibi karnım ayaklarım şişti 🤣🤣
Mkylz Alpelin inşallah, aşırı şişti tansiyonum da çıkınca bugün doktor biraz tedirgin etti. inşallah geçer dediğiniz gibi
Flzbll Mkylz banada başta söylememişlerdi ameliyata başlamadan iki bacağımıda bandajla sardılar ama kayıp durdular devamlı sonradan dediler varis çorabı giyseniz daha rahat edersiniz falan. Giydim 1 hafta sonra bacaklarım incecik oldular