Yildiz95 Mrvug en son 19 haftalikkken gittim 344 grm di suanda virusten gidemiyorum bilmiyorum suan 27+2 hftaligiz
Hulyauygur Deletedmom021 normal, benimki birkaç hafta önden gidiyor görünüyor ultrasonda, ilk oğlum da 4230 gram doğmuştu 🥰
Ekimparis Mrvug ben bugün detaylı ultrasona gittim, 20+6’da 350 gram geldi. Doktor 3-4 gün geriden geliyor dedi. Çok moralim bozuldu. Bi kaç kan testi yaptırmamı istedi. Korkuyorum açıkcası :(
Byzb1 Ekimparis 3-4 gün geriden gelmesi sorun değil ki canım niye öyle söyledi anlamadım normal bir şey bu , 20. Haftada benim de 385 di normal dedi doktor pek fark yok bence takılma o kadar 😊
Mrvug Ekimparis canım 2 hafta önden ve 2 hafta geriden gelmesi çok normal bir durummuş. Sıkma canını Allah’ın izniyle bisey olmaz. 2 haftadan sonrası biraz korkulacak durummuş. Bı çok tanıdığım gebelikte geriden gelen bebekler oldu hiç bişey olmadı korkma.
yldrm_58 Mrvug 23 haftalıkken 650 gramdı şuan 29 +1haftaligim bebeğinde 1 hafta önden gidiyor yani 30+1 1600 gram
Ekimparis Mrvug sağolun ama bir de kistik fibroz diye bi test yaptırdık doktor istedi diye eşimle, sonucu 40 gün sonra çıkacakmış. Hepsi üst üste geldi. Umarım bi şey çıkmaz