Santiyecianne Merhaba deneyimli anneler sevibebe reflü yastığı gerekli bir yastık Mıdır yeni doğan bebek için? Birde reflüsü olmayan ve normal gazlı bir bebek bu yastığı kullanabilir mi bebeğe bir zararı olur mu ?
Sezensu Santiyecianne Kullanışlı bir yastıktır, reflü olmasa da kullanabilir zararı yoktur sadece reflü icin değil bebeğin tükürüğünü yutmaması icin de kullanılır ben aldım bence gereklidir 🤗
-fv- Santiyecianne ben aldım kayıyo çocuk aşağı hareket ettikçe ki benimki prematüre ona rağmen yerinde duramıyo😂baktım olmuyo alt açmada kullanıyorum rahat o konuda 😂
Manyakcadl Santiyecianne banada gereklindediler cnm cunku uyuken kusar fln allah korusun geri yutmamasi icin falan da lazim
zeynep_2020 Bebek için aldıgım en güzel şey reflü yastığı oldu. Ona yatırıyorum istediğim heryere koyuyorum yatağımada koyuyorum yanımda reflü yastığında yatıyor kesinlikle almalısın çok işe yarıyor doğduğundan beri onda yatıyor 12 günlüğüz 🥰
Santiyecianne zeynep_2020 bütün gün onda yatmasının bir zararı olur mu yoksa belirli bir saati var mı gün içinde allah bağışlasın bebeğinizi maşallah