Mervekartal Kızlar 17 haftamdayım doktor detaylı ulyrasyon dedi ama hastane ve fiyat bilgisi olan varmı heryerde degişiyo sanırım istanbul avrupa yakasındayım yaptıranlar veya bilgisi olanlar yazabilirmi ❓
Boraaa Mervekartal merhaba güneşli Erdem hastanesinde perinatoloji doktoru yapacak pazartesi günü 400 tl
tugce67-67 Mervekartal avrupa yakasında beylikdüzünde oturuyorum akbatı avm tarafında altan cebeci ye yaptırdım.600 dü ben yaptırdığımda ama çok zaman geçti zamlanmış olabilir arayı öğrenebilirsiniz
Frdugr0212 Bende bu hafta yaptrcam insallah. Hekimoglu goruntuleme merkezi 350 tl . Bi arkadasim onerdi banada kendisi cok memnun kalmis.
Gamze9599 tugce67-67 22. Haftadan snrada yapilmiyor 22. Haftaya kadar yaptirilmaliymis bn 22 haftaliktim gittigimde yapmadilar
Mervekartal Tam olarak. Aman belirtmedi doktor bi dahakinde tekrar görüşürüz dedi heralde haftamı dolduruyorum 22 demi yapılıyor
saramomy Mervekartal Bakırköy Bilson görüntüleme merkezi var 300 tl ve gayet güzel bakıyor doktor çok ilgili düşünürsen numarasını atarım veya internettende araştırabilirsin
saramomy Hll3434 evet siyah beyaz 5 tane fotoğraf verdi ayrıca renkli bir adet tek parça görüntüsünü çekip verdi birde CD verdi tüm detaylarda A4te çıktı olarak veriyor
Gulsumhayal Mervekartal bugün Medipol mega hastanesinde yaptırdım 760.00 TL canım o kadar güzel inceleyip detaylı gördük ki iyiki dedim kesinlikle yaptırılması gerekiyor 🥰
Yaseminnnnnnn Mervekartal yeni yaptırdım leventte kağan kocatepe 400 tl Mecidiyeköyde aytul corbacigilu var 550 TL
Imfromlastnight Aytül Çorbacıoğluna gittim mecidiyeköyde. 500 lira. çok da iyiydi. Göremedi yüzünü yarım saat gez gel dedi bir de güzel fotoğraflarını da verdi cd nin yanında:)
Glcn1510 Deletedmom248 Bende reyapa gidiyorum fakat doktorum bana dışarda başka biyer ismi verdi.henuz arayıp fiyat almadım ama orda yapılıyorsa neden söylemedi acaba…
tugce67-67 Gamze9599 benim gittiğim yapıyordu,doktorum öncesinde gitme organlar bu haftalarda tam gelişmiş oluyor demişti🤗bn tam 22 de yaptırdım ama
Nacarserap Benim 3 haftam var daha ama özel çapayı onerenler oldu daha iyi ve uygun biryer.bulamazsam bende özel çapaya gitmeyi düşünüyorum