Evlatcan 22aralık 2019 sabah gittiğimiz hastanede lösemi ile yattık alll tanısı konuldu erken teşhis düşük risk gurubu denildi kızım için 1 yaş 7aylıktı tedaviye başlandı hastalığının 15 belinden sıvı alındı nasıl gidiyor diye bakıldı tedavi cevap veriyor denildi ama 8ocakta siyah isal gözlerde vucudda şişlik yemek yemiyor halsizlik yatıyor söylüyoruz normal bişey yok 12 ocak yogun bakıma girdi doktor enfeksiyon varmış vucudda septık soka girip organları ıflas etmiş 2 defa kalbi durmuş dedi doktor 16ocakta vefat etti 4 gün enfeksiyonlu yatmış kuzum herğün alınan kanında enfeksiyon gun gün cıkıyor ama bakmaya tenezzül edilmiyor destek olun sesime ses olun lütfen imza kampanyamız @necla_ali07 Instagram
132025 Evlatcan başınız sağolsun Allah sabırların en büyüğünü versin 🙏😔 imzaladım sayfamda da paylaştım
helen20 Canım benim çok çok üzgünüm, kampanyaya destek vereceğim, inşallah sorumlular hesabını verirler. Allah size sabır versin🙁
Sermec27 Evlatcan sizi biliyorum ve instagramda görmüştüm ben de bebeğimi kaybettim ama ben 38 haftalıkken anne karnında kaybettim Allah yardımcınız olsun beterin beteri var her zaman rabbim her zaman yanınızda olsun 🤲😔
Damlaustglu Evlatcan Kampanyanıza destek verdim. Allah’ım sabır versin. Nurlar içinde yatsın meleğiniz.