RuzgarsMommy Hamur işi sadece sana kilo yapar çocuğa hiç bir faydasi yok. Ye ama cok yeme çocuğa yararli şeyler ye bu sürede
Eylul9235 Elisayten ne kadar yanlış bir düşünce içerisindesiniz. Sizin aldığınız kilolar sağlığınızı etkileyecek. Hiç mi korkmuyorsunuz bin türlü rahatsızlık var. Bu rahatsızlıkları yaşarsanız bebeğinizin de sağlığını olumsuz etkilemiş olucaksınız. Umarım bir an önce bu düşünceden kurtulursunuz.
Mrvkckk Fayenur bende o haftalarda öyleydim her sabah tost börek pogaca pişi vs yemek istiyordum. Gece aklıma krepler felan geliyordu 😂 35+3üm 13 kilo aldım bebegimde gayet saglıklı kilosu da iyi. Doktoruna danış tabi ama bence abartmadan yemek göz cıkarmaz.
35ebru Fayenur ben 30 haftaluk 12 kilo aldimmm, hamur isi yememe ragmennn..demek yesemmmm😱😱bide madem bebegime kilo yapmıyor ne gerek var diyorum ,hepsi bana kilo yağ olarak donecek…sende bedenin icin canin cekiyorsa cokk az ye ,yavas yavas azaltirsin
Zlhb Fayenur hamur işi yediğiniz için acıkıyorsunuz zaten sorun o kısır döngü oluşturuyor oda.Herşeyin fazlası zarar gebelikte de normal zamanda da☺️