senemyavas Kızlar 36+6dayım Karnımdan pıııss diye ses geliyor hatta birkaçını osuruk sesine bile benzettim. Üşüttüm desem gaz sesi değil. Bağırsaklarımdan da gelmiyor. Midemin oralarda bir yerlerde ama midem de değil. Bilgisi olan var mı 👀
Gzdkskn Mom9272 senemyavas Valla oluyo bende de akşam hatta baktım hiçbir yerde bir şey bulamadım sonra kendi kendime kahkaha attım ama piss sesini bende duyuyorum komik garip çok ilginç 😂😂😂 belki bizde oluşan gazdan dolayı çıkan bir sestir 🤷😂
senemyavas NisaMomy yok sormadım daha az önce yaşadım hala da 2 3 dk da oluyor. Önceki gelen sesler bu kadar duyulur değildi hissediyodum ama anlamlandıramıyordum😂 eklem sesi çıt sesi gibi oldu bu daha farklı
senemyavas Mom9272 gaz yapan bişey de yemedim oysa ki 😂 babasına çekecek sanırım şimdiden belli oldu 😂
senemyavas Gzdkskn bende baktım ama pek bişey çıkmadı yaşayan varmış ama internette farklı sitelerde soranlar olmuş 😂😂
_2prensesannesi_ Evet canim ilk hamileligimde cok garip sekilde pıss foss diye sesler duyuyordum sanki iç organlarmı iğneyle sönduruyorlarmis gibi 😂😂 ama bu hamileligimde birsey yok 😂
zeynep_2020 Canım bağırsakların miden hepsi yukarı çıktı artık hiç birisi yerinde değil gayet normal bu sesler
senemyavas zeynep_2020 evet hepsinin yeri değişti nerem ağrıyor onu bile tarif edemiyorum keşke karnım şeffaf olsa da görebilsem diyorum 😂
_2prensesannesi_ senemyavas bende kendi kendime oyle dusunuyordum komigime gidip guluyordum yani cok değişik cnku 🤭😂