Kizlar bende dogurdum ama nasil dogurdum ben yaptiysam ben basardiysam herkes yapar. Oncelikle cok kotu bir hamilelik gecirdim surekli kustum bir sey yiyemedim bes kilo verdim calisiyordum ve hareketliydimde bes aya kadar bebegim iyi durumdaydi ama ben surekli kusuyordum. Bes aydan sonra kusmalarim falan durdu. 27 haftaliktten lavaboya gittim bir ne goreyim kanamam vardi ve sancilar gelmeye basladi aman allahim doguruyordum kendimi zor attim hastaneye baktilarki bebek dogmak icin hazirlaniyor ama hala donememos ve cok erken ilaclarla durdurdumar kanamami sancimi. Bu arada yurtdisinda yasiyorum ve burda cok cok ilgileniyorlar. 33. Haftamda tekrar aynibseyi yasadim ve her seferinde on gun hastanede kaldim her seferinde eve gittigimde ise ebe iki gunde bir gelip beni ntsye bagliyordu bebegin kalbine hareketlerine bakiyordu. Acilmam vardi ve enfeksiyon ihtimalim cok yulsekti bu yuzde doktorum dogurtmaya karar verdi zaten bebegim hic donmedi. Neyseki bu gun kizim tam 37+2 iken 2200 cram dogdu minicik bir kiz bebegi. Epidural sezeryan oldum ve burda tam on kisi girdi dogumuma cok iyi ilgileniyorlar korkudan agladim o derece sezeryan istemiyordum hep normal istiyordum ama allah neyi nasil nasip ediyorsa oyle oluyor. Sezeryan ole korkulan biso deil ben yaptiysam herkes yapar.. Cok sukur kizim suan yanimda uyuyor. K. Bakmayin cok uzun oldu.. Sorumariniz varsa cevaplayabilirim.