Esraorhan Momof2child hazırlıklar tamam, çarşamba gün alacağız, bakalım, stres heyecan korku hepsi var 🙄
-Defnee- Ahh henüz gün almadık inşallah bu çarşamba doktorumuz naz yapmaz gün verirse 😂 Ama uygulamaya göre son 27 ☺️ Sezaryen olacağım için ben ona son 20 falan diye bakıyorum 🙆♀️
Durdane19 son 11 bende de asiri korku basladi bende sezaryan olsam istiyorum ama hala belirlenmedi cati muanemde olmadi persembe kontorolumuz var 38\2iz 😂😔
sevillia Momof2child oldum canım ilk gecemiz hastanede öğlen 12:00 de cıktım ameliyattan. Herşey iyiydi ama ilk ayaga kalkmakta cok zorlandım🥺 ama o bal bebeğim için değer onlar için değil mi herşey😍
Momof2child sevillia Allaha cok sukur INSALLAH DARISI BIZ BEKLEYENLERIN BASINA SEZERYANDA AMELIYYAT SIRASINDA BISEY HIS ETTINMI ?BEBEK NASIL IYIMI KILOSU FALAN?SUT HEMEN GELIYORMU YA?
sevillia Momof2child cekiştirmeleri hissediyorsunuz ama sıfır acı beton dökülmüş gibi oluyor karından asagısı. Süt geldi ama yetmiyor gibi güzel emiyor masallah.
sevillia Momof2child 3500 dogduk 38+2 de sağlıgımız cok iyi masallah. Ay vallahi beklemek zor oluyor 10 gün öncesinden 8 haziran olduğunu biliyordum. El üstünden damar yolu acmasından tutunda,sonda,lavman,iilk ameliyathane deneyimimdi🙄