Senemgltkn Fatihmina60 folidoce iyi diyorlar bende ondan kullandım ama doktorun vermedi mi sana ? Doktoruna danışsan en iyisi hangisi diye o da söyler bence
Tugce1803 Fatihmina60 doktoruna danış ben kendm folidoce aldım boşa almışsın aktif folik asit değil bebeğe faydası olmaz dedi diofol yazdı onu kullanıyorum
Yasemin0728 Fatihmina60 henüz hamile değilim ama folidoce kullanmaya başladım 2 gündür ve herkes iyi diyor
Fatihmina60 Senemgltkn doktora gıdemedım prowomen kullandım hala kullanıyorum bbeeg fatdası olur mu bılmıyorum
Duyguscuk Marka olarak Türkiye’de var mı bilmiyorum ama Life Extension’in folate + B12 olanını kullanıyorum. Emilim açısından folate’in folik asidin en iyi versiyonu olduğunu çok araştırmistim.
Cemrenur Fatihmina60 bunu doktorunuzdan baska kimse bilemez kan ve idrar testi yaparak hangisinin sizin için iyi olacağını en iyi o bilir
Akty0753 Fatihmina60 bunu en iyisi doktor bilir canım onun bunun söylemesiyle ilac kullanilmaz doktoruna danis senin için uygun hangisiyse onu vericek