Esil36 canım sana 8 aylık bi hamile olarak şunu diyim sabahları kahvaltıdan sonra iş yapmaya bile halim olmuyor bazen çok enerjiğim ama yüzde 80 halsizim hep yatasım geliyor bir de bebek büyüdüğü için sıkıştıryor seni arabayı zor kullanıyorum artık o derece,yani demem o ki ben 14. Haftamda bebek arabasını almış biri olarak söylim ki yavaştan al çünkü bir anda alınca hem çok masraf oluyor hemde yavaş yavaş beğene beğene almak çok daha güzel..benim çevremdekilerde hep erken dedi bende aldıklarımı söylememe daha sonra söyleme kararı aldım zaten corona var görüşmüyozda sadece herşeyi hazır diyorm bu kadar çünkü insanın hevesini kursağında bırakıyolar,ben bi tane 10 nlu 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım diye nie cok diye olay oldu düşün..bence gerekli neymiş çocuk hemen büyüyo ya bu bebek 2 ay koca koca kıyafetleri mi giysin..o yüzden herkes bir şey söyler artık sen annesin başkasının fikrine danış ama dediğini yapmak zorunda değilsin gönlünden ne geçiyorsa onu yap ben şuan 34 haftalığım 2 hafta önce heeşeyi yıkadım ütüledim hurçlara koydum yarınki kontrolden sonrada duruma göre çantamı hazırlıcam herşeyi eşimle yaptım iyi ki de onla yapmışım..