MervEslinArden 36 da 3 kilo olmuştu perşembe 37 oluyorum tekrar kontrol var, sancılarınız ne durumda bu arada beni artık yavaştan yokluyor günlük adet sancısı gibi çekiyorum bazen 1 saat arayla bazen 4 5 saat arayla
Busimss MervEslinArden 33.haftalıkken 2,173 gr 43 cm di oglusum. Hafif kasık sancılarım bende de var ama arada girip gidiyor.
Dilekzunn @MervEslinArden 36+6yiz 2850 grm olmusuz dun gitmisdim kontrole bas gelis ama sanci yok kasilma var sadece sizin donmusmu bebisiniz acaba nts de hic sancim cikmadi
MervEslinArden Dilekzunn dönmüş benimki şükürler olsun 33 te dönmüştü, nst bağladı 60′ın altına inmedi sancıda, bugün de acayip bi ağrı hissediyorum böyle karnım patlıcak gibi kasıklarda belimde sırtımda ağrım var
Dilekzunn @MervEslinArden masallah canim o zman senin dogum yakin benim yeni donmus cunku gecen hafta donmemisdi alt tarafda baski hissediyorum birde surekli karin sertlesmesi oluyo ne kadar surede gidiyorsun kontrollere
MervEslinArden Dilekzunn 1 hafta arayla görmek istedi doktor işte perşembe gidicem bi bakalım ne dicek artık gelmesini istiyorum açıkcası perşembe günü tam 37 oluyorum erkenden sayılmaz aslında
Dilekzunn @MervEslinArden insallah hayirlisyla gelsin bebisinix bende ayniyim 37 den sonra insallah gelir diye umut ediyorum ama sanki 40 hafta bulcak gibiyim sizin yine masallah sancilar baslamis darisi basima
MervEslinArden Dilekzunn benim tansiyonda yüksek çıkıyor tansiyon takibi yapıyoruz korkuyorum vallahi
Dilekzunn @MervEslinArden insallah bisey olmaz tansiyonda tehlikeli az kalmis insallah normal dogummu sezeryanmi olucak
Dilekzunn @MervEslinArden insallah canim benimde kiz haftamiz da ayni masallah ikimiz de saglikla aliriz insallah butun hamileler saglikla alsin kucaklarina 😊
MervEslinArden Busimss ben hissediyorum nst de çıkıyor bakalım allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin