Minnaksercecik Dua edin kalp atışları yerinde su var ama herşeye hazırlıklı ol dedi doktor birden suyum geldi az birşey yatıyorum hastanede dua edin 😥😭
Bilge35 Minnaksercecik Allah yardımcın olsun canım benim dualarım seninle insallah hersey düzelecek bebeğin zamanında doğacak sağlıkla.
Yesimmm93 Minnaksercecik rabbim korusun melegi sağsalim vakitlı doğsun ins .. nasıl anladın suyunun geldiğini kuzum benimde dün çok tuvaletım gelmişti gittim iç çamaşırım ıslaktı bıraz çok şaşırdım ve korktum açıkçası Ama doktora falan gitmedim ne olduğunu anlamadığım için
deletedmom99 Kuzumm cok gecmis olsun insallah sag saglim kucgna alrsn suyun nerden geldgni biliyolarmi yani alltanmi ustten mi akyomus kesenn
deletedmom99 Suhus000 normal canmm suyunn gelmesi bu haftfa derken o haftda bebk zaten suyun icinde illa su gelmesi icin dogum zamni olmasi gerkmyo
Suhus000 deletedmom99 ga ben bilmiyorum ilk defa duydum dikkatimi çekti normal Doğum gibi suyu geldi Rahmi aşağıda mıymış neymiş nasıl gelmiş yani doktorlar daha önceden bunu farketmemiş mi hiç
deletedmom99 Suhus000 yok canmm genelde kese delinyo o yuzden geliyo su ama rabbim oyle bi yartmski insallah rızki varsa bebgn o delik tekrr kapana biliyo insalah arkdsnkide oyle olur