1402ht Sumru aynen canım zaten canın istediği hersey şifa olur bebeğe diyorlar ne kadar doğru bilmiyorm ama 😂 😂
Sumru 1402ht hamilelik bir hastalık değil canımız ne isterse onu yiyip içmeliyiz bencede 😂😂😂 ya da kendimizi böyle avutuyoruz bilmiyorum 😂😂🤷🏻♀️
Zeynep_cagdas Benim de en merak ettiğim buydu, şalgam çok severim acılı acılı. Madem öyle içiyorum gitti 😂😂
Sumru Zeynep_cagdas iç gitsin 😂😂 yarasın minnoşlara şimdiden acıya alışsınlar valla ben yemekleri de acılı yapıyorum 😂
Sumru CananAkdag çok güzel özellikle acılısı ve soğuk olacak 😂😂😂 eşimde hiç sevmezdi bir kere denettirdim zorla.. şimdi mübdelası oldu her yemeğin yanına alıyor 😂😂😂
CananAkdag Sumru Bilmiyorum çok durgunlaştım sadece aslında mutluyum ama tuhaf ya tarif edemiyorum şuan hayırlısı ile kavuşayım kızıma
Sumru CananAkdag ne güzel bir duygu yarın kızınızla olacaksınız inşallah anlatılmaz bir duygu… sağlıcakla kızınızı kucağınıza alırısnız inşallah bizlere de dua edin lütfen darısı bize inşallah :)
Benimo Sumru zararı olduğuna dair birşey okumadım. Bizim dolapta da hep vardır içiyorum da :)) Aksine potasyum Demir içeriyor diye biliyorum. Ama aşırı tüketimin bir zararı olup olmadığını bilmiyorum
Sumru Benimo eşim aldığı zaman 1- veya 2 bardak içiyorum ama böyle sabah akşam içmiyorum tabiki haftada 1 veya ayda 1-2 falan severek içiyorum:)