Hanim2016 Simgeakkurt bol bol havuç suyu içmeni öneririm suyu azalmazsa erken doğuma da gerek kalmaz inşallah eltimede öyle demişti doktor düzenli havuç suyu içti katı meyve sıkacağından sıkıp sonra normale döndü suyu, muz kilo aldırıyor bol meyve yiyorum ben bebeğimin kilosu iki hafta önde neyle alakalı bilemiyorum tabi
Mrvcnn Hayraz bende öyle yiyorum bol koymaya çalışıyorum gözleme yapıyorum kaşarlı bazlama arasına koyup eritiyorum sahanda yumurtanın üstünde eritiyorum ben normalde hiç sevmem kasarı hamile kalana kadarda nerdeyse hiç yemezdim banada tavsiye edildi diye yemeye başladım sonra alıştım mideni bulandırmıcak sekılde neyle iyi gittiğini düşünüyorsan eklemeye calıs bence ben nerdeyse herseye eklemeye çalışıyorum erimemiş halini hayatta yiyemiyorum zaten herkes sodada önermiş sodada içiyorum her gün
Misshenriett_e Simgeakkurt benimkine de minyon dedi doktor 32 haftaligim simdi muz cicibebe pekmez tüketiyorum hergün ins kilo alir
krmnbrd Bende 32 haftadayim bebeğim 2600 kilo. Ben sabahları 1 bazen 2 yumurta tüketiyorum . Bal, Ceviz, Süt, muz, badem, elma, bol su.
Zeynepbzp Simgeakkurt bende de aynı şeyler var havuç suyu ve ananas suyu içmemi söyledi doktorum 2 haftadır her gün içtim faydasını da gördüm