Mry-06 Mavilipembeli Bende 28 ci haftada yaptırdım aç karnına gittim yükleme yapıldı 1 saat bir şey yeyip içmeden bekledim sonra 1 saatin sonunda kan alındı sonuç normal gelince başka bir yükleme yapılmadı 🙂
Bahar-1989 24-28 arası demişti doktorum 25. Haftada yaptırdım. Dün yapıldı 75 mg 4 defa kan alındı benden.2 buçuk saat sürdü
Sedefinannesi Kızlar özelde şeker yükleme fiyatları ne kadar devlette randevuyu çok ileri tarihe attı biran önce yaptırıp ailemi ziyarete gitmek istiyorum
Mervenurbalylmaz Sedefinannesi merhaba ben 37,40 tl arası bişey ödemiştim, muayne ucretide 200 tl ödemiştim uc hafta önce, trabzon medikalpark hastanesi özel hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz il il hastane hastane değişir ücret cnku
Kardelennn123 26 hftalik hamileyim gecn hfta dktora gttm doktor seker yuklemesiyle ilgili hicbirsey soylemedi neden acaba 🤔
Mervenurbalylmaz Kardelennn123 bende devlete gidiyordum hç bişey söylemediler özele gittim direk niye yaptırmadnz dediler🙄 kimi doktor sanırım gereksiz görüyor, ama benim annem şeker hastası oldugu içim yaptırmak istedim
Manyakcadl Kardelennn123 kilo almadiginiz icindir belki.. yani kimi hamile var 3 kilo aldim diyor, siz de oyleyseniz gerek gormemistir.. bana yapti cnku ben 13 kilo aldm bebis de bir hafta ilerideydi