Seyma_kaya Arkadaşlar ankara keçiörende kontrol ve doğumlar için önerebileceğiniz devlet hastanesi varmı tecrübelerinizi paylasirsaniz çok sevinirim🥰
fnsckn Seyma_kaya bir arkadaşım Keçiören eğitim araştırma hastanesine gidiyordu 2 doğumu da orada oldu çok memnundu. Ancak şuan çok kalabalıktır diye düşünüyorum o hastane
melikeemektar1 Seyma_kaya gata ve eğitim araştırma hastaneleri pandemi hastanesi olduğu için hasta kabul edilmiyor canım olan hastalarıda etlige gönderiyorlarmış zübeyde hanım en sağlıklısı sadece doğum hastanesi
Elmaveannesi Seyma_kaya bu donemde randevu bulamıyorum hicbir hastanede sehir hastanesine gidicem ama cok gec veriyolar randevuyu.. ben sincanda ozel hastaneye gidiyorum koru hastanesi
Minikpasa Seyma_kaya ben de Yükseltepe de oturuyorum. Ayvalıya GATA çok yakın ben koronadan önce oraya gidiyordum çokta memnundum ama virüsten dolayı özele gitmeye başladım. Sakın Zübeyde hanıma gitme. GATA’dan memnun kalırsınız
Elmaveannesi fnsckn orasi biraz tehlikeli benim arkadasimin annesi koronadan dolayi orda yatti.. yani hastanede koronali hastalari yatırıyorlar