Selinnur https://imgyukle.com/i/y2Mh8H merhaba kızlar,24 Mart’ta kürtaj oldum 43 gün sonra adet gördüm temizlendim 12 gün sonra tekrar gördüm temizlendim ovulasyon yaptım fakat yumurtlama oldumu yakınmı pek anlayamadım yardımcı olur musunuz 🦋
Dlndmr Selinnur ilk 3 ü bana biraz koyu geldi, ama yanlış bilgi de vermiş olmayayım adetiniz biteli kaç gün oldu.?
Gebegunlugu Cnm hepsi yumurtlama 5 gun değerlendir bn yumurtalamayi görür görmez 5 gün değerlendirdim tuttu yüz üstü deneyerek afedersn köpek pozsyn
Anneolmayahasret Deletedmom388 polikistik over yani cok yumurta. O olunca boyle surekli koyi cikar ov. Testi
Anneolmayahasret Selinnur yok canm dr. Ye muayeneye gidiyosun o vajinal muayene yapiyo orda varsa doktor soyluyo
Selinnur Anneolmayahasret ben İki hafta önce muayene gitmiştim alttan muayene etti o zaman görseydi öyle birşey derdi galiba veya bilmiyorum 🤷♀️
Gebegunlugu Zelal04 evet slik çıkıyor varsa 12 gun sonra eğer yoksa çıkmıyor testlerden cok yapıp üzüldüğüm zamanlar olmuştu cok şükür ovulasyonla tutturdum