Mazan Zng yani ben pıt pıt atan bir şey hissediyorum böyle Nabız gibi ilk hamileliğim çok anlamıyorum😅 ama öyle tekme şeklinde hissetmiyorum sen hissediyor musun ☺️
Zng Mazan bndr bii kaç kere hissettim ama iki gündür hissedemiyorum keşke her gün hissedebilsem çok güzel bi duygu rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏😊😀
Mazan Zng amin hepimiz inşallah ☺️ Evet degil mi her gün değil iki gün de bir falan oluyo ben de o yüzden emin olamıyorum
Sedocan 21+0 üçüncü çocuğum olacak bu hafta hisseder oldum sezeryan ameliyat olduğum yerin etrafında sürekli vuruyor 😂
Giz4110 Nur1126 canım aynıyız 21+5 🥰 sağlıkla gelsinler inşallah, neden erken doğum riski dediler detaylıda mı bakıldı?
Nur1126 Giz4110 detaylıda söylendi zaten serviks uzunluğum 34 mm de 30 düşmüş iki günde 2 gün ağladım 3 gün dedim ki biz güçlüyüz biz bu savaşı yenicez ağlamıcam bi daha fazla ne kendimi ne de bebeğimi üzücem
Giz4110 Nur1126 tabii ki canım Allahın izniyle sağlıkla gelecek sen mutlu ol ki miniğin de mutlu olsun 🙏🥰