Msimsek Doğumu yaklaşıpta egzersiz veya açılmaya yardımcı olacak hareket yapanlar var mi varsa yazabilir mi rica etsem ☺️
nurbyrm44 Msimsek Squat derim ve tek geçerim bende çok işe yaramıştı bu sayede açıklığım tam oldu normal doğurabildim
Belmaaa Msimsek doktoruma sordum günlük bir saat toplamda yürüyüş dedi. Squat ve ilişkiden hiç bahsetmedi şaşırdım
Demirailesii Msimsek ben 36+4 üm kızımla canım doktorumuz Ece Vahapoğlunun doğuma yakın yaptığı egzersizler var onu önerdi youtube da var yalnız doktoruna bir sor o hareketleri yapmanda bir sakınca var mı diye
nurbyrm44 Sezensu benim ufaklık baya gecikmişti ben 41de doğum yaptım doğuma gitmeden 1 gün önce ve doğuma gideceğim sabah yaptım açıkcası öncesinde pek yapmadım
Saadetctk Sezensu 36 haftadan sonra yapmaya başlaya bilirsiniz diyorlar. 36 haftadan oncesini onermiyolar erken doğum olmasin diye
Merve4121 Kilzar bana acil cevp verir misiniz kasıklarimda çok şidetli sancı var ve beraberinde mide bulantisi var lavoboya ciktim 2 sfer dedim beriki lavoboya gitmem gerekiyor ama hala aynı ve elimle biraz bastırınca ağrısı hafifliyor normal mi
Msimsek Merve4121 bence doktorunuza danışın çünkü herkeste farklılık gösterir böyle durumlar yani bana zararı olmayan şeyin size zararı olabilir o yüzden en kısa zamanda doktorunuzla konuşun
Dkk 41+4 üz kızlar . Nstde sancım 50-55 de dolaşıyor . Açılma. Sıfır. Pilates topunda ileri geri ve zıplama yapıyorum . Açıl a için ne yapayım