Damla4141 Kızlar rende yaparken elimi kestim kanadı tetenoz aşısının 2dozunu yapmıştım bi sıkıntı olurmu acaba
mysweetbaby Damla4141 canım evindeki rende de tetanoz mikrobu olmaz dışardaki şeyler tehlikeli (Bazen bir ağaç dalı bile) ama zaten aşını da olmuşsun sorun olmaz korkma
Ege-neslihan Damla4141 bende kesmişyim mutfaj bıçağıyla tetanoz da olmamıştım paslı değilse sıkıntı yok demişti doktorada merak etme benm dikiş atılacaktı korkumdan yaptırmadm onuda sıkıca sar dedm😀
AybarsMomy Mom9272 aynı ben 😂 2 seneyi geçti evleneli hala her yemek yapışımda illa keserim elimi yara rendelerim 😂😂😂
HtcGB Hemen hemen her gün elimi veya başka bir noktayı kesebilme potansiyelim var. 2. Doz aşımı da yaptırmadım. Sen yaptırmışsın bile.😊
Damla4141 Selimem 😂ben gecen ay sağlık ocagında yaptıkları için oldumm hamileyken insan daha bi korkak oluyo
AybarsMomy Damla4141 evet hamilelikte tedirgin oluyoruz ama herşeyi gözünde büyütürsen hamilelik bitmez emin ol☺️ evdeki ürünlerin temizdir zaten. Dışarda paslı falan olan şeylere dokunma gerçi aşında var sıkıntı olmaz ☺️