Dilkk Kizlar baska okumak isteyen yokmu amacim herkes okusun birbirimize dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez persembe gecesi tum isimleri yazacam buraya Insallah
Mom10 Dilkk ben bilerek sadece 1 tane aldim daha cok kisi nasiplesin diye ben okudum aldigimi ama daha al dersen alirim
Bsrozdmr1305 Dilkk sağol Allah razı olsun 😌 var mi peki problem sizde ? Bize sebepsiz infertilite diıyorlar 🤷♀️
Dilkk Bsrozdmr1305 Canim benim bi kimyasal bide kurtajim oldu kalp atisi olmadigi icin 9 ay oldu kalamadim hala hormonlar normal cikti onumuzdeki ay rahim filmi cekmeyi dusunuyorum
Bsrozdmr1305 Dilkk hımmmm anladım bn rahim filmi çektirdim gelen Ağustos ayında ama olmadı henüz 😏 rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ne diyelim🙏
Bsrozdmr1305 Dilkk hımmmm anladım bn rahim filmi çektirdim gelen Ağustos ayında ama olmadı henüz 😏 rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah ne diyelim🙏
Meerryy Dilkk canım 1 yasin de ben alıyorum. İsmim meryem. Allah ım hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin isteyen herkese inşallah 🤲