Hecticmom Merhaba hanımlar yarın tam 16. Haftayı dolduruyorum. Sizce cinsiyetini kesin görebilir miyim 😊 sizler ne zaman öğrendiniz 😊
Aysenes Hecticmom 12. Hafta gosterdi erkek oldugnu ben birde nipttest yaptirmistim ayni gun onun sonuclarida gelmisti yanilmadii yani erkek 😁
Hecticmom elisaninannesii hadi bakalım bende bugün gidiyorum. Rabbim hayırlısını sağlıkla nasip etsin 😊
gokcecan Hecticmom kızımı 20+5 detaylı ultrasonda öğrendik :) hep yüzüstüydü asla göstermedi. Ama dr um kemik yapısı tipine göre kız ihtimali yüksek demişti..
Hecticmom gokcecan maşallah benim doktorum hiç bilgi vermedi o konuda. 15. Haftamda geliyimmi cinsiyet için dedim daha erken dedi 🙄
gokcecan Hecticmom ultrason cihazından dolayı 16da net görür ondan öyle demiştir. Cihazdan cihaza çok fark var
elfyldrm Hecticmom 11. Haftasında erkek demişti doktorumuz :) eğer pozisyon uygunsa elbette öğrenebilirsiniz :)
handesen73 elfyldrm Allah bagislasin bn 12 haftamdayim doktor cinsiyetini soylemedi aslinda bnde sormadim ama simdi gosterirmi cinsiyetini benim disimda herkes merak ediyor da 😑😑