Seena benim de 12 haftamda aynen tarif ettiğiniz gibi akıntım oldu iki gün bekledim geçmedi daha da koyulaşıyordu ve ekstradan vajinama sanki bıçak saplanır gibi ara ara sancı giriyordu, sonrasında doktoruma yazdım yarın gelin Bi ultrasondan bakalım dedi akıntı çok bilgi verici olmayabiliyor bizim için dedi en sağlıklı ultrasondan bakıp görmek dedi. Gittik baktı çok şükür ki bebekte hiç bir sıkıntı yoktu sadece kanama yolu açık dedi. Korkulacak birşey yok dedi. Progestan başladı. Ağır mı kaldırdın yada kendini mi yordun dedi ki keza öyle de olmuştu. Ağır kaldırmadım tabi ki ama günlük ev işlerinde bu sefer biraz abartmışım. Yorulmuştum. Doktorum da daha çok uyuyup daha çok dinlenin dedi zaten progestan da sizi uyutacaktır dedi. İlaca başladıktan dört beş gün sonra düzeldi. Halen devam ediyorum ilaca.. Siz zaten progestan kullanıyormuşsunuz. En fazla fitil verecektir. Onun haricinde dinlenin bol bol. Benim ikinci kez tekrar etmişti ve bu sefer eczaneden fitil alın demişti.. Hemen alamadım iki gün bekledim düzeldi tekrar. Fitile de gerek kalmadı. Sizin de içiniz rahat olsun. 10 gün İlişkiye girmemenizi de öneririm. Doktorum bana da öyle demişti.