Betim Hvva70 faydası var diye biliyorum kan akışın hızlandığı için bebeğe daha çok kan gidiyor 🤗 yalnızca son haftalarda orgazm yasak sanırım.. her gebeliğe göre de değişir tabi bu .. doktora sormak en iyisi
BusraVeli Hvva70 Sanırım tam aksine faydası varmış 34 e kadar biz hiç yapmamıştık ama artık başladık 😂
Eee1 Hvva70 Araştırmalarıma göre orgazm olmak bebeğe zarar vermiyor canım.İlişki ve içe boşalmak falanda zarar vermiyormuş. Doktor aksini söylemediği sürece bunlarda bir sakınca yok.
Gizocan Hvva70 herhangibir risk yoksa sıkıntı yk canım ama kondom kullanmakta fayda var enfeksiyon riski açısından
Melisguneer Hvva70 hayır bir zararı yok Canım aksine bebeğin hosuna gidiyor Muş 😂herhangi bir riskin yoksa doktorun da izin veriyorsa girebilirsin Canım
VeraEbru Hvva70 doktor ilişkiyi yasaklamadığı sürece normal doğum yapmaya yardımcı olduğu bile söyleniyor . Eğer normal doğum istiyorsanız 😄
Hvva70 Mothersone bende 16. Haftama gireceğim sorun olmaz diyorum ama emin olamadım doktorumda en sonki kontrolde Bi yasak koymadı demedi bşy
Hvva70 Melisguneer ya bak sen kerataya😅 doktorum hiç bşy demedi bu konuda ya ama herşey yolunda maşallah Bi sorun olsa yasaklardı heralde
Melisguneer Hvva70 aynen Canım haftada bir iki kereden bişey olmaz bence oda bir ihtiyaç sonuçta tedbirli yapıldığı sürece 😂😘
gokcecan Bebek kımıl kımıl ne yaşadığını anlamıon ki 😅 O kımıldıyo biz utanıyoruz 😂😂 kerata bitirdi bizi 😂😂😂
RuzgarsMommy Annenin mutlu olduğu herşey bebeğe faydalı canım seni zorlamadikca iliskine devam et orgazm oluyorsan da ne mutlu sana