tgce_brs Kızlar sizce Esentepe hastanesimi çekirge doruk hastanesi mi lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.
Ruya-Onen tgce_brs doruk hastanesine hiç gitmedim ama Esentepe Onur Özdenoğlu’na gidiyorum memnunum çok ilgili herşeyi anlatıyor konuşuyor. Hastane biraz kalabalık ama dorukta öyle diye duydum.
Ruya-Onen tgce_brs 13 haftalık hamileyim. Muayene ücreti 145 TL, doğum ücreti 2750 TL şuan zam gelir mi bilmiyorum
tgce_brs Ruya-Onen ay tam olarak aradığım kişisiniz bende 11 haftalık hamileyim. 2 li tarama olmam gerekiyo 12. Haftada siz oldunuz mu. Olduysaniz orda mi oldunuz
Ruya-Onen tgce_brs evet orda oldum doktor ense ölçümünü yapıyor bütün herşeyine detaylıca bakıyor kan içinde 165 TL ödedim
tgce_brs Ruya-Onen sonuçlar hemen o gün cikiyo mu. Bide muayene ücreti+ 165 mi verdiniz. Çok soru soruyorum ama telefonla bilgi veremiyolarmis. Bende m.kemal pasadan gidicem şuan başka bı doktora gidiyorum değiştirip esentepeye devam etmeyi düşünüyorum
Ruya-Onen tgce_brs evet muayene ücreti+165 TL sonuçlar hemen çıkmıyor 4 gün sonra çıktı benim sonucum