Haliagaoglu Zynp01 teşekkür ederim canım çok sağol. Ben normal grip gibiydim; baş ağrısı boğaz ağrısı derken öksürük hapşuruk burun akıntısı.. ateş hiç olmadı. Hastanede temas ettiğim bir hastanın testi pozitif gelince bana da test yaptılar o şekilde öğrendim covid pozitif olduğumu.
Zynp01 Haliagaoglu çok geçmiş olsun Allah seni çocuğuna bağışlamış bnmde 1 haftadır göğüs ve sırt ağrım var . Ateş öksürük hapşırma halsizlik yok korktum çünkü 6 aylık hamileyim
Haliagaoglu ipeginannesi hastaya yapılan işlemler (kan alma, tansiyon ölçme, tedavi uygulama, radyolojiye götürme…) sırasında maske ve eldivene rağmen bir arada olduğum ve belirtilerim olduğu için test yapıldı
Merdaaal34 Arkadaşlar kanda çıkıyo mu acaba bende ishal mide bulantısı karın ağrısıyla dün hastaneye kaldırıldım idrar kan testi yaptılar bizde korona dan şüphelendik ama bişey demediler . Bugünde eşim ishal oldu ve halsizlik var şuan yatıyor acaba korona olabilir mi?
Haliagaoglu ipeginannesi çok teşekkür ederim sağolun, çok şükür geçti darısı tüm hastaların başına 🙏🏻