Prensesim şuan evimizde sağlıkla yanımda yatıyorken başlıyorum ilk önce bu satırlara…Dün yani 01.06.2020 de geldi Masal’ım ilk günden itibaren bize nazlı bir bebekti açıkcası 5. İdrar testinde çık ve sonra kanamam oldu bebişimizin olcağını öğrenmiştik ve bu serüvenimiz başladı🙏🏻 Aslında hamişliğim beklediğim kadar zor geçmedi eşim sağolsun hep rahattım👍🏻 Taaa ki 37 . Haftada doktorum çatımın dar olduğunu öğrenene kadar. Çok üzülmüştüm normal doğum çok istiyordum açıkcası ama en çok istediğim bebeğime sağlıkla kavuşabilmekti ve olsun diyip masalımıza kavuşmak için39+0 da hadi alalım dedi doktorumuz. Hastaneye gidene kadar sadece heyecan ve 2 kişilik dünyamızın 3 e çıkışını düşündüm . Ameliyatım özel çınarlı hastanesinde oldu Onur bey ve ekibi işleyiş mükemmeldi . Gittim güle oynaya odamı süsledim fotoğrafçımla fotoğraflar çekilip ameliyathaneye çıktım . Beni ameliyat masasına yatırdılar damar yolum açıldı sonra sola yan yatırıp cenin pozisyonunda epiduralim takıldı hiç acı veren bir işlem değilmiş açıkcası 😇sonrasında epidural doz verildi 20 dakika uyuşukluk için beklicez dendi o arada sondam takıldı ve de fotoğraflar videolar çekildim. Çok eğlenceliydi bütün sürecim uyuşma başlamıştı ve dedim evet uyuşmuştum ama hareket ettiriyordum ayakklarımı ve doktorum geldi deneme yapıldı başladı yaklaşık bir 5 dakika sonra Masal’ım gelmişti bile o sesi duyuşumla o mutluluğun hissin tarifi olmadığını anladım. Ve evet benim ziilli kızım kordonu dolamış bir kere boynuna çok sıkıldı herhalde içeride 😇 doğdu aşıları yapıldı giydirildi ebe hanımla pozlar verildi ve masalım babayla kavuşmaya yola çıktı benimde dikişlerim 15-20 dakika sürdü sonra bende odama geldim 2 saat sonra meyve suyu su kraker yemeğe başladım sütümde geldi çok şükür şuan yetiyor kuzuma🙏🏻Yani çok heyecanlı bir o kadarda endişeliydim her şey için ama içime her şey o kadar sindi ki anlatamam epidural sezeryan doğum yapmış biri olaraktan önerilerim
- Birincisi kesinlikle depend alın arkadaşlar bende ilk almamıştım ama burdan okuduğuma göre faydası çok vardı ve evet inanılmaz faydalı bir şey
- ikincisi ben ameliyattan sınra eşim sağolsun suyu çok bol içtim ve de bitter çikolata çok yedim baş ağrısı çekmedim
- üçüncüsü kim ne derse desin sütünüzün bebeğinize yettiğine inanınn yoksa inanın herkes ayrı telden çalıyor
- sezeryan olucaksınız kesinlikle boydan elbise gecelik tavsiyemdir
Burada bilgileriyle katkı sağlayan herkese çok teşekkür ederim bizimde happy mom maceramız bitti ama elim silmeye gitmiyor bir süre daha burdayım 🙏🏻🙏🏻 Herkese hayırlı sağlıklı doğumlar inşallah💕💕soruları alabilirim