Unsalinn_Annesii Kızlar selam 🌸 28+2 haftalık hamileyim 28. haftama girdiğimde lahana kadar diye yazıyordu şimdi balkabağı yazıyor anlamadım sizdede böyle oldumu 🤷
minik10eller Unsalinn_Annesii 20. haftada havuç kadardık. Bebiş 25 cm 450 gramdı😄kolu havuç herhalde 😄 Bu meyve sebzeler sinirimi bozmaya başladı 😄
bebegim_28 Unsalinn_Annesii haftaya lahana kadar olucak +0 da bi sonraki haftayı gösteriyormuş +1 olunca bu haftakini gösteriyor
Serena Unsalinn_Annesii benim oğluşum 1.500 kilo 30 haftaligiz ama meyve olarak hindizsan cevizi kadar diyor kafasini kastediyor galiba 🤭🤭🤭🤭
Unsalinn_Annesii minik10eller bazen saçma geliyor böyle olamaz diyosun anlam veremiyosun ama her hafta bitip yenisine geçtiğimizde sabırsızlanıyorum hangi meyve olmuşuz diye acayip bişey saçma ama bir taraftanda güzel 😍
Unsalinn_Annesii bebegim_28 önceden böyle olmuyordu ilk kez bu haftada oldu böyle ilk kez senden duydum canım ben de bir hata olmuştur ondandır sanmıştım ☺
Ozqe_tolqa Unsalinn_Annesii pardon 28+4 yazmışım 29+4 üm bugün sizde 29 olduğunuzda lahana olcaksınız sanırım 😊
busra1708 Unsalinn_Annesii ay evet yaa havuç diyordu şimdi muz diyor 🤦🏻♀️ halbuki geçen hafta muzduk 🤷🏻♀️