Ebruyldz Merhaba kızlar 12+3 günlük gebeyim ve regl olcak gibi ağrılarım var içim hep huzursuz aranızda gebeliği böyle geçenler var mı ?
yumukeller Ebruyldz bende çok çektim hala da çekiyorum. Testlerim falan çok şükür temiz çıktı. Normal adet dönemimiz de ve Bebek büyüdüğü için çekiyormuşuz o ağrıları. Doktorum soyleyince hesaplanmıştım düzenli adet olan biriyim gerçekten adet dönemimdi. Sizinde belki o zamaninizdir
Hulyatrkz Evet benim de ara ara karnim agriyor ama bir skntidan kaynakli degil, bagirsaklardan dolayi bir agriymis bebeginiz buyudukce boyle agrilar yasiycaksiniz, endiselenmeyin
Merve4121 Merhaba kızlar bende 12+3 noraml mi diye düşünüyorum dünden beri sağ boşluğum da ve karnımın biraz aşağısı çok ağrıyor yarın kontrolüm var sorucam doktoruma ama gene de emin olmak istyorum geçen arife günü de 4 damla kan geldi hastaneye gittim doktor bir sıkıntı yok dedi hata cinsiyet tahimini bile söyledi sizce ağrı noraml bir ağrı mi biraz endişeliyim de🥺
Ebruyldz Merve4121 korkma dua et benimde çok kanamam oldu hatta adet günümde baya bir geldi, Rabbim verecekse verecek tabi söz geçmiyor insan korkuyor bende öyleyim malesef.
Esraca Ebruyldz bende 15 haftalık hamileyim 11. Hafta da parça geldi kanamam oldu dr bebiş iyi dedi şükür kanamam durdu Allah nasip ederse bi şekilde alırız kucağmıza inşaallah 🙏🤲🥰
Merve4121 Kilzar bana acil cevp verir misiniz kasıklarimda çok şidetli sancı var ve beraberinde mide bulantisi var lavoboya ciktim 2 sfer dedim beriki lavoboya gitmem gerekiyor ama hala aynı ve elimle biraz bastırınca ağrısı hafifliyor normal mi
Ebruyldz Merve4121 yani bastırınca geçiyor dediğin için ben apandisit sandım o sağda olur benimde öyle olmuştu geçmiş olsun çook
Merve4121 Ebruyldz yok cnm ben apamtisit amilyati oldum çoktan benim 8 hafta efeksyon vardı smdi gene daha beter bir şekilde geri gelmiş enfeksiyon antibiyotik yazdı doktor