Leylaakcay Kızlar akıntım dolayısıyla cocugun kalbı durmuş dendi bu sabah kürtaj oldum 😔🙏 Allahım hiç kimseye düşürmesin bu acıyı
Kubra2772 Leylaakcay allahım sabır versın canm inşşllah tez zamanda tekrar sağlıklı bi şekkılde olur bende daha önce dusuk yaşamıştım o duygu çok kötü
Bgmky Leylaakcay çok geçmiş olsun canım. Mutlaka genetik test ve trambofili testi yaptır. Bundan sonraki gebeliklerin için
Betzm Leylaakcay canım nasıl bi akıntı nasıl anladın geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar nasip olsun inşallah
Leylaakcay @Babyy1S# kan geldi hastaneye gittim yerleşme kanaması dediler cuma gittim kalp atısı durmus dediler bugun de kürtaj oldum 😔
Leylaakcay @Betzm az geldiydi gitmiştim yerleşme kanaması dedi doktor cuma da gittim kalbi durmuş dediler bugun de kürtaj oldum sabah
Anneolmayahasret Leylaakcay ahh canm ahh bende yasadim ayni aciyi benmde bebegimin kalbi durdu 50 gun omce kurtaj oldum😥😥rabbim yasatmasin insallah bidaha🤲🤲
Aslina Cns_33 neden bir ay sonra yaptıracağım demiştiniz acaba pıhtılaşma testi için beklemek mi gerekiyor?