yigitalpinannesi40 Prensesannesi96 Rabbim hayırlısını versin canım benim sağlıklı sıhhatli olsun inşallah artık kesin öğrenince yazarsın buraya 🥰😊
Enguzelhediym Semanrarc bende erkek bebek doğurmuştum rüyamda . 2 kez gördüm. Ve oğlum olacak inşallah.
HafsaRumeysa Semanrarc ilk kizimda daha ben hamile degilken esim ruyasinda gormustu kiz diye adini bile soylemislerdi su an ikinciye hamileyim bende gordum kizim oluyodu isminjde soylediler ama unuttum 🤦♀️ Doktorda kiz dedi ama hayrli saglikli olsunda evlatlarimiz gerisi onemli degil
Kelimeleringucu Bende hamile olduğumu öyrenmekten bir kaç gün önce kizim olduğunu görmüştüm, sonra da bir kaç kez kız bebek gördüm, kızıma hamileyim
ecembugra53 Semanrarc bende erkek gördüm erkege hamileyim bende 😊 ilk hamile kaldığım Şaş’a erkek diye seviyordum hissediyordum 😊❤️😍 öyle de oldu
Buseersoy Semanrarc oğlumda görmüştüm doğum yapıyordum oğlun oldu dedi kucağıma verdi. Bu hamileliğimde dua ederek yattım görmek için kız gördüm allahım nasip eder inşallah çevremdeki herkeste kız olcak diyo ama baklalım
Mesevda Semanrarc canım merhaba bn daha hamile oldugumu bilmeden bir erkek cocugu vardı kucagımda ve sonrakı dönemlerdede erkek çocuğu gördm 15.haftamdada erkek dedi doktorum bnce cıkıyor yaşayan biri olarak
Nurbin Zehra2604 cnm kaçıncı haftada kız gibi dedi bana 13 haftalık erken dedi sonra kız gibi dedi değişir mi bilmem
Zehra2604 Nurbin bende 13 14 haftalıktım, bir daha ki geldiğinde söyleyeyim dedi, ben dinlemedim ısrar ettim koz gibi dedi ☺️ O da yanlış çıktı oğlum olacak
selin4141 Semanrarc benimde öyle oldu canım 2li testte kıza benziyor %70 %80 kız dediler hep kızım diye sevdim 1 buçuk ay boyunca sonra rüyamda eşime benzer oğlum olduğunu gördüm ertesi hafta doktor net olarak erkek dedi hâlâ erkek şüphe de bırakmadı beyefendi detaylıda bizde onayladik 😀🙏🧿
Ankakusu35 Zehra2604 evet banada annem kız seninki demişti durup dururken yemekten sonra kız ağırlık yaparmış ordan anlamıştı:)
Nnur06 Semanrarc ben hamile olduğumu öğrendikten sonra rüyamda kız görmüştüm ama cinsiyetimiz erkek 👶🏻
2793ebru Semanrarc ben bi kadir gecesinde birde kandil gecesinde kiz cocugu gördüm dedim kesin kız olacak heralde ama doktorumuz cok kesin olmamakla birlikte erkek dedi. Simdi 16 haftaligiz ama umarum degismez. Ogluşum olacagina cok alistim😊😊
Gl-Misli32 Semanrarc bende 2 kere erkek olduğunu gördüm ama daha cinsiyeti belli değil ☺️ Genelde rüyalarım çıkar ama hayırlısı 😊
Imfromlastnight Ben hep erkek gördüm ama kızım olacak çok şükür💗☺️ Şimdi de esmer bebek görüyorum sarışın doğar o da :))
Gl-Misli32 17+2 Ve öğrendim çok şükür rüyamda gördüğüm bir kez daha çıktı oğlumuz geliyor inşaAllah 😊
Busimss Semanrarc ben doktorumun rüyamda bana erkek dediğini görmüştüm kontrole gittiğimde erkek olduğunu öğrenmiştim ☺️🧿💙