YazCilegi Havvacerenn Açıklamada viskon yazıyor ama kuması bilmıyorsanız,penye pamuklu gibi. Yani fantazi geceliği gibi saten değil
aesma YazCilegi bugün geldi kargom ürünü çok beğendim çok kaliteli 👌🏻 normalde M giyiyordum M sipariş verdim herşey iyi bitek göğüs kısmı dar geldi büyüdüler çünkü 🙈 bide fazla dekolteli 😃ama üstüne sabahlığıyla beraber kesinlikle rahat giyebilirim 😊
ggzmkrcc YazCilegi hastane icin demişsiniz okuyunca dogum sonrası evde giyeceğim diyorsunuz yanlış bi başlık olmuş bence bu hastanede giyilmez
AylinIlerKaar YazCilegi siz satıyorsunuz bu geceliği herhalde? ayrıca lohusa dönemi için hem hastane de hemde ev için uygun bir gecelik değil bence.Ama Normal zamanda kullanılabilir .
YazCilegi AylinIlerKaar Benim sattıgımı da nerden çıkardınız 😅 Satın alıp memnun kaldıgım bişeyi paylaşmanın nesi yanlış ki? Siz tercih etmeyebilirsiniz elbette.
YazCilegi Dytanne Düğmesi yok diye ötekileştirmeyin lütfen 😅 Sonrasında da kullanabileceğim şık bi takım olsun istedim. Fotograf cekimi için aldım diyebilirim
Evaask YazCilegi bende baktım çok güzel ama benim goguslerim çok küçük hala 32 haftalığim. Sütyenle birlikte giyersem olur galiba yoksa bomboş durur 😂 sütyenle kullanılir mi sizce