_eylul09 Ecmelbeyza teşekkür ederim canım Aynen bende yine sabah yapmayı düşündüm. Yanlış olsa ovülasyon o kadar koyu çıkmazdı heralde. Onunla avutuyorum kendimi 😂
_eylul09 Ysmn_11 sağol canım. Darısı tüm isteyenlere. Bel ağrım baya oldu. Kasıkta sızlamalar. Göğsüm şişti. Adete 4 gün var
_eylul09 Ta-28 çok teşekkür ederim canım. Dualarım hepinizle. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻❤
Dlndmr Ecmelbeyza yap yap bundan sonra her gebelik haberine bişey yapcam😇 kendimin olursa da naparım bilmiyorum😂😂
Dlndmr mlsmrtgl her gün kendine bir ayetel kürsi oku rahatlarsın. Annem fetih ve inşirah suresi de okunabilir diyor🤲🏻
mlsmrtgl Dlndmr sağ ol kuzum öyle yapayım 🙏🏻 Her namaz sonrası bol bol dua ediyorum . İlk gebelik kötü sonuçlanınca insan evham yapmadan duramıyor ki
Dlndmr mlsmrtgl tüm güzellikler seninle olsun minnoş🧚🏼♀️Allah bi kere imtihan etmiştir inşallah seni, bundan sonrası sağlıkla geçer🤲🏻
mlsmrtgl Dlndmr amin inşallah canım 🙏🏻🌸rabbim isteyen nasip etsin olanın bebesini de korusun inşallah 🙏🏻