mlsmrtgl Happybsrn 1 mi 🙄 mümkün degil benim için 😂😂😂 senin yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti kız ? 10 gün olmadı mı
Happybsrn mlsmrtgl 11 gün oldu yarın 12 kız heyecan yapma yanımda oldugun için teşekkür ederim ama yok biliyorum 😀
Halimekinali123 Happybsrn valla hic oyle deme canm benim adetim 16 gun gecti ve ben ondan ince 3 tane test yaptim 3 de negatif 4. Testi 16.gun yaptim ve pozitif insallah vardir sendede cnm hayirlu haberlerini aliriz en kisa zamanda
Ecmelbeyza Happybsrn varsa çıkar boşa debelenme 😂 umutsuz beklentisiz yap gitsin varsa senindir yoksa da sana gelecek gün yakındır 💃🏻 tamam tamam yarın yap sabah bugün kalbimize fazla gelecek 😂
Happybsrn mlsmrtgl teşekkürler 🙃 olur kız acele etme..bnce rahat hamillelik olsun sağlıklı olsun yetr😀😀🙏
Ecmelbeyza mlsmrtgl aynen adrenalini tempoyu düşürmeyelim diyorum da ya çıkmayınca da üzülüyoruz duygularım karıştı
mlsmrtgl Mamyr erken vermişsin kanı biraz . Aslında 10-12 gün içinde belli oluyor ama kişiden kişiye değişiyor . Geç döllenme olabilir . Regle kaç gün kaldı .