Tugcenr Elifeminask sekiz buçuğa kadar ilerledi işte canım sekiz buçukta 10 cm oldu galiba. Kalbi normal böbrek de nasıl bazı insanların burnu yamuk kulağı küçük parmağı iri gibi şeyler oda öyle normal birşeymiş iki ayda bir kontrol.
Halekd Nazliiiiii böyle tetikte beklemek çok zor ve değişik bir duyguymuş herkes şurada son 1 haftan kaldı deyip strese sokuyor valla 😏😏
Nazliiiiii Halekd ewet tedrgın oluyosun en ufak agrında telas yapıosun gercekten zor Allahım kımseyı bu yolda oyalamasın benm nişanımda geldi bklm iki günde glmesse cuma yatsm yplck Allahın izniyle 😊🙏
Halekd Nazliiiiii ay iletişimde olalım doktor bana da aynı şeyi söyledi istersen cumartesi yatışını yapalım dedi. Suni sancı ile doğumu başlatırız dedi ama ben çok tedirgin oldum. En azından kendi sancım olsun istiyorum. Cumartesi 40+3 oluyoruz bizde. O zamana kadar gelmez ise 😏
Merve_seda Tugcenr canım hamile iken kilo alınması için Maden suyu dediler ona başladım kaşara başladım başka kilo yapan birşey var mı onu soruyorum doğum sonrasını değil ☺️
Tugcenr Merve_seda ay öyle de benim beynim yandı bebek durmuyor. Ben avokado kaju badem fındık fıstık kaşar peynir muz yedim sürekli hemşire sordu bebek kilolu doğdu neyle beslendin diye. Bunlar yani. Sebze sürekli taze meyve.
Melz1s Tugcenr bende 33 haftalık hamileyim ve doğum korkum var rahmimde varis var doktor son hafta büyüme olursa normal yapamazsın dedi ama henüz ne olcağı belli değil o yüzden kafamda bir sürü soru işareti var. Normal doğumda sancılara dayanabilcek miyim başarabilcek miyim bilmiyorum acı eşiğim çok düşük :( ve merak ettiğim ve korktuğum kesi ve dikiş anı kesi atılırken hissediyomusun dikiş anı falan çok acıyormu birde suyun geldiğinde ne kadar zamanın var hastaneye gitmek için
Tugcenr Melz1s varis hakkında Bilgim yok canım. Kesi dikiş falan hissetmiyorsun lokal yapıyor. Hem kesmeden önce yapıyor hem dikmeden önce. Sancı gerçekten zor. Ama bitiyor bebek doğunca rahatsın.
Melz1s Tugcenr uyuşturma işlemi yaparken acımıyormu ? Ben iğneden korkan biriyim zaten oraya iğne düşündüğümde beni korkutuyor açıkçası sancıya danabilcekmiyim bilmiyorum çok korkuyorum :( suyun geldikten sonra hemen mi gitmek gerekiyor hastaneye
Tugcenr Melz1s evet hemen gitmelisin iğne ucu çok ince ama o sancıdan hissetmiyorsun sancı çok feci kesiymiş iğneymiş sil onları kafandan sancının yanında öpücük onlar. Ama güçlü ol kendine güven. Kimler doğuruyor sen mi doğuramayacaksın. Sancı anında beni dua dayandırdı. Ve kolaylaştı doğumum.
Melz1s Tugcenr suyu geldikten sonra duş falan alıp hastaneye gidenler oluyor da bende bilemedim ne yapmak gerekir diye
Tugcenr Merve_seda beyin çatlaması yaşamaya hazır olun kızlar. 😁 duşa girmek istiyorm sıcak su iyi gelecek ama adım atacak takatim yok. 😭😭😭 çok zor çookk.
Meydanannesi Tugcenr Allah anali babali büyütsün 👏🙏Bnde 18 günlük anneyim Dünyanın en güzel duygusu gerçekten 🥰♥️
Tugcenr Melz1s bende yıkadım falan belden aşşağımı hazırlandık ettik yarım saat içinde yola düştük. Fazla beklenmemeli. Git sen suyun gelirse benim gibi yap zaten hazırdır herşeyin hemen alın hazırlan pedini tak kalınca su gelmeye devam ediyor Çünkü duanı et çık evden.
Nur1903 Öncelikle gözünüz Aydın rabbim uzun sağlıklı bir ömür versin bebişinize hayırlı olsun analı babalı büyütsün inşallah 🥰 benim merak ettiğim şu, normal doğum sancısı kasıklara mı daha çok vuruyor, rahme mi, bele mi merak ediyorum 🙏🏻🥰
Tugcenr Nur1903 çok teşekkürler. Benim kasıklarıma vurdu dehşet ül vahşetti bayılsan bayılmıyon Allah tarafından sancı dursa durmuyor tuhaf saatlar geçirdim. Travma biraz doktorum da travma doğum olayı dedi. Ama bebek Çıkınca çektiğin acıyı bile unutuyorsun nasıl bi acıydı hatırlamak güç oluyor. Ne tuhaf dimi saatlerce geberiyorsun acıdan bebek çıkınca yok oluyor acı.