Merhaba canım anneler. ❤️
Oleyyy ben de doğurdum ve hikayemi yazıyorum.(hiç doğuramıycam sanıyordum ama merak etmeyin mecbur doğuruyormuşsunuz.)😂 eşimle evliliğimizin ikinci senesinde bir yavru istedik. Ve ilk ayda yavrumuz oldu. Hamile olduğumu öğrendim. Tabi fmf hastası olduğum için ateşler içinde kıvranarak hastaneye gittiğimizde öğrendim gebe olduğumu. Sonra serüven başladı çok rahat bir hamilelik geçirdim ufak tefek sıkıntılar oldu tabi ama pek de etkilemedi beni. Sonra detaylı ultrason zamanı geldi çattı bir heyecan bir korku gittik doktorcum demesin mi böbreğinde genişleme kalbinde parlaklık amniyosentez yapılmalı down sendromlu olabilir. Allahım nasıl bi gündü o nerelere gittik bir gün içinde kaç hastane dolaştık ağlaya ağlaya canımız çıktı hepsi amniyosentez öneriyor falan. Amniyosentezin de tehlikesi olduğu için yaptırmadım. Yaptırsam da sonuç ne olursa olsun benim yavrumdu o. Sonra aylarca ağladım ağladım sonunda Allah’a daha güçlü sığındım moralimi düzelttim. Böyle bir kaç ay daha geçirdim. Sonra 39. Haftamda post açmıştım doğuramıyorum bebek gelmiyor diye ve posttan iki üç gün sonra koltukta otururken böyle gaz sancısı gibi bi sancı geldi karnım taş kesildi beş dk içinde geçti bir daha olmadı. Sonra yatağa geçtim uyuyordum biraz bir sızıntı hissetim lavaboya kalktım ve suyumdu anladım eşime koştum kaldırmaya uykulu bi şekilde bana bakıyordu ki suyum gözünün önünde bi aktı yere adam fırladı yataktan hemen üst baş giyinip hastanenin yolunu tuttuk ama nasıl korkuyorum bacaklarım tir tir titredi su gelince. Saat gece 2 de hastanedeydik sabah sekiz buçuğa kadar sancı çektim sancı beni bitirdi analık gerçekten zor kendi sancımdı saat 8 buçukta doğumhaneye aldılar. Tabi doktorumdan Allah razı olsun çok ilgilendi başımda oturdu. Ikınmama yardım etti doğum bir an önce olsun diye. Doğumhane de 4 5 ıkınmada bebeğim çıktı aman Allahım nasıl rahatladım nasıl rahatladım bütün sancılarım bitti bir anda. Oh dedim dünya varmış az bi kesi oldu galiba estetik şekilde dikmiş doktorum sağolsun.sonrası mutluluk 3.860 gram uzunca saçlı sapa sağlam bir erkek evladım oldu. Karşımda mışıldıyor. Dikişlerim çok çabuk iyileşti 4 5 günde iyileşti. Yani normal doğum güzel bir duygu o çabalar ıkınmalar hepsi gözlerimin önünde doktorumun doğumhane de şarkılarla dans ederek beni doğurtması. Güzel bi anı ve evlat için değer. Rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Kolay doğumlar nasip eylesin. Uzun oldu kusura bakmayın kısacık yazamazdım benim için büyük bir olay çünkü. Ana oldum ben. 😂😂😂❤️❤️💋sorularınız olursa bildiğim kadar cevaplarım. 18 günlük anneyim.💋🥰Kalın sağlıcakla. 🙏