Unsalinn_Annesii iremnurkilic sorma garip bir his bende düşünüyorum bazen tekmeler yok boşluk hissi alıştıktan sonra acayiptir heralde tabi şu var karnımızda olmayacak ama kollarımızda olacak sağlıkla gelsin miniklerimiz 😍
ruveyda98 iremnurkilic o zaman tam bir bebek oluyor doğsa o biçimde ama karnında bir top gibi mucize resmen 🤗
Hasret288 1Anne_ bnm 25 haftalik masallah i var bi hareketlilik var ondan uyuyana kadar anca rahat duruyo gündüz hic uyumaz sanki
annee27 iremnurkilic bnde 29+3 um cnm masallah bnm minikte hareketlendi gecen haftalara gore bazen sanci ve agriya sebep oluyor hareketleri ama yinede cok gzl 😊💙
Mervelsmet 18+4 günlük pamuk oğluma hamileyim ilk hareketini 17+1 iken hissetmiştim tabiki çok küçük hareketti ama çok güzel hismis 💙💙😂
SeHer1909 iremnurkilic 30+4 geceleri uyandıran ama canımı yakmayan tekmeleri var kızımın 😀 “henüz” Mideme bazen vurunca yediğim ağzıma gelir gibi oluyo ona da az az sık yemek yiyerek çözüm buldum 😕 inşallah kibar bir kız çocuğu olup kaburgalarıma ayağını dayamaz