MelekVeEmirin_annesi
Meleğin annesi hayır aksinw hepimizin umudu aynı aslında bizim 1 sene olacak 11 aysır evliyiz. Ocak ayında doktara gittim daha öncesi sancılı afet görüyorum die evlenmeden bana doğum kontrol hapı önermişti evlincede devam ettim bi süre sonra dedik çocuk için deneyelim olırsa iyi olur die ilacı bıraktık doktor kontrolunde doktorum 3 ay gebelik olmazsa rahim filmi çektir öyle gelin dedi ben acele etmedim bi 5 ay bekledim olur belki hemen olmaz die sonra dayanamadım bu sayfayı yükledim baktım from varmış yumurtlama testi alıp takip yapın dediler internetten instagramdan aldom bir gebenin die ebeu die bi kadından güzel çıkmadı dedim test bozuk hiç yumurtlama olmadı adettim düzsnli başka hastalığım yoktu doğum kontrol hapını bırakmadan muayne oldum 12 tane yumurtan var demişti doktorum hemen gebe olursun ama dedim artık birşey yok gittim
Ecomar şişliye Cevat hocaya rahim filmi çektirdim baktı bi sıkıntı yok dedi tüplerin açık dedi.
Sonra benim doktorum işten ayrılmış 5 ay dır hiç gitmedim hastaneye baika doktor aradım buldum
Gaziosmanpaşa hastanesinde Meryem hanımı buldum aslında çocuk için peşinde değildik sıkıntı varmı yok bakalım dedik
Sağolsun baktı muayne etti eski tahlillerimde elimde vardı. Hepsini gördü eşimle birlikteydi eşinde muayne olsun testler istedi
Tsh sınırda çıktı benim haşimato denilen bi yükselip bi alçalan hormonum vardı Endokrine yönlendirdi beni oraya da gittim dedi gebelik için tsh biraz altta olması gerekiyor dedi sağlıklı gebelik için ilaca başladık eşim muayne oldu morfoloji biraz sorunlu çıktı ama temiz hemen bize vitaminlere başlandı bu arada bende enfeksiyon varmış fitil verdi onları bitirdim ilaçlar vitaminler incir kürü önerdi doktorum keçiboznuzu özü şuan ilk kez yumurtlsma gördüm halime olmuş kadar sevindim çünkü onu bile hiç görmemiştim sonra internet sitesinden başka bi yumurtlama testi aldım herksin kullandığı. Geçen eşimle konuştum dedim ben çok yoruldum kafamda sürekli neden yok olmuyor aileler başkı yapıyormuş gibi hissetim şindi kendimi iyi hissetmiyorum dedim bırakalım bu sene olmasın etmesin sebeye doktora tekrar gideriz dedim zaten doktorda 6 ay vitamin için dedi eşim için bana da 2 ay deneyin dedi bende içersek içeriz ama bu sene gitmeyelim doktora dedim.oda en azından içimiz rahatladı dedi iyi ki gitmişiz ne olduğunu öğrendik dedi. Artık kafada çocuk yok köpek alıp onunla ilgilmizi vericez dedim pandemiden dolayı hala iş yerim açılmadı evde 4 aydır bunaldım çok strese girdim köpek biras beni yumuşattı alma duygusu bile yetti bana. Bi kaç aya köpek alıcaz. Ama bu gün bu testi görünce telaş yaptım.
Değerlendirsem hemen tutarmı
Ya ilk kez yumurtlamayı değerlendirip gebe kalırsam
Hazırmıyım acaba anne olmaya
Ya tutmazsa yine üzüntü içerisine girermiyim.
Ne yapıcam bilmiyorum
Doktorum gün aşırı ilişkiyi deneyin dedi.
Herşeyi unutmuşken böyle şeyler neden yeniden başlar anlamam hiç .Vazgeçmişken.
ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN.NASİPSE OLUR.🥚🧿❤
KIZLAR TANIMIYORUM SİZLERİ AMA BANA DUA EDİN ALLAHIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN.
senaesmer instagram konuşmak isteyen olursa ekleyin konuşalım.