Yasemin0728 Unicorn12 canım bende 1 kutu almıştım clife macunu adet gelsin diye 2 hafta kullandım adetim sokulmemisti bırakmıştım oruca denk gelmişti zaten sonra doktora gittim muane oldum tarlusal verdi adetim söküldü kalan macunu adetimin ilk günü kullanmaya başladım yarın bitiyo macunum bakalım bı umut bekliyorum. 2 kaybim var bı kürtaj bı kimyasal gebelik
Unicorn12 Yasemin0728 ilk ay hamilelik olmadı ama adetimi çok rahat geçirdim hiç sorunum olmadı hem sancı hem miktar olarak çok rahattı. Umarım bu ayda hamilelik olur 🙏🏼 İnstagramda millet yazıyor ya nasıl umut oluyor bana anlatamam :) inşallah güzel haberleri alırız
Yasemin0728 Unicorn12 aynen aynen herkes ilk kutuda kalmış ya 🤩 bakalım inşallah bizde bu ay sevinçli haberi alalım ya 😍😍
Anne18 Senaesmer klomen kullandım doktora gıttım yumurta takibi yaptı olmadı cörek otu bal yedim bal polen propolis yedim olmadı soğan kürü denedim olmadı incir kürü yaptım olmadı. Kendi haline bıraktım yine olmadı Meryem Ana otu getırırttim olmadı…. Olmayınca olmuyor cok zorladım sonunda virüs girdi araya dedim vardır rabbimin bir bildiği… İnşallah en kısa sürede hamıle kalırız benı burada herkes tanır hamıle kalamayan herkes bir ara cok buradaydım sonra psikolojim bozuldu ara verdim şimdi ara ara bakıyorum dua edıyorum olana olmayana…
Senaesmer Anne18 kesinlikle öyle bende 1 ay oldu olmadı bu uygulama yüklemiştim uygulamayı karıştırırken fromu gördüm bazen konuştuk sonra bana yumurtlama takibini önerenler oldu ilk böyle başlıyor sanırım yöntemler bu ay adetimsen sonra yumurtlaöa takibi yaptım ilk kez instagramdan bi sayfadan aldım noröalde 14. Gün gösteriyordu ymuumrtlama benim 10 günde çatladı ve inşallah kalmışımdır yumurtladan 10 gün sonra belli oluyor diyorlar bakalım bi umurrur bekliyorum.
Mehtapakgl Senaesmer selam sena 😁 çok teşekkür ederim. İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkür ederim. Rabbim hepimize nasip edip, burada paylaşmayı kısmet etsin. Valla herkes yazsın. Birinde tutmaz, başka birimizd2 tutar.😘
Senaesmer Mehtapakgl tabi ki baktım bugünlerde evlerdeyiz hem bunaldık hem strese girdik bide haber bekliyorum bi umutla konuşmak daha iyi gelir die oluşturdum bu sayfayı hem örnek olur bilmeyenler 🌸🌸🌸
Senaesmer Kbrakblut rahime hacamat yapılıyor mu bilmiyorum bi çok faydasını gördüm ama yine de bilinçli kişilerde yapılmalı.
Kbrakblut Senaesmer yok rahime değil sadece sırtınızın belli noktaları . İnanın çok faydası var . En önemlisi sünnet .
Senaesmer Kbrakblut Evet önceki senelerde kuzenim eğitimini aldı ve yaptı özellikle annemde çok daha iyi kan çıktı çiğer gibi bende olöadı tansiyonum düşmüştü. Normalde 3 lenmesi lazım mış ben saha 1 kere oldu. Bakalım
Ozgectndg Senaesmer kürtaj veya başka birşey oldu mu canım yada doktora gittiğinde doktorun sıkıntı var gibi birşey söyledimi
Senaesmer Ozgectndg Merhaba hiç bir sıkıntım yok doğum kontrol hapını bıraktım yumurtam da var demişti doktorum sağlıklıyım bi sıkıntı yaşamadım hiç doktorum olmazsa gebelik rahim filmi çektir dedi ben biras bekledim bu ay da yumurtlama takibi yaptım bekliyorum inşallah minicikte olsa bi umut inşallah gebeyimdir. 🤰❤
Ozgectndg Senaesmer bi sıkıntı yoksa 9 ay süre tanıyorlardı sonrasında tüplere bakıyorlar bir şekilde olur üzülme allah bi zaman vermiştir o zamanı bekliyordur hayırla gelsin inş bebişin🙏
Senaesmer Ozgectndg Allah razı olsun canım biras kafaya taktığım için tek benim başıma gelmemiştir die ilk deneyimimiz olduğu içinde bilgilere ihtiyacımız vardı çok iyi oldu kendi adıma teşekkür ederim. 🦋🦋🦋🦋🦋🦋