Senaesmer belki birinin işine yarar diye yazmak istedim. 3 yıllık evliyiz iki kez rahim filmi çektirdim tüpler açık cıktı esimin de test sonucları iyi çıkmıştı adetim düzensizdi bazen 50 günde bazen 20 günde polikistik over dediler. iki kez çatlatma iğnesi oldum klomen kullanıp. Kafama takmaya başlamıştım artık tüpbebek falan düşünmeye başlamıştım. Ta ki benim gibi durumda olan komsumla konusana kadar o ikinci cocuguna gebeydi ovulasyon testi kullandin mi hic dedi ben ilk kez duyuyordum sonra araştırdım falan iliski günleri nasil degerlendirilir galan youtubeden dinledim ınstagramda da bununla ilgili sayfalar varmis meger. Ovulasyon testi kullanmaya başladım bi yandan da bi ay soğan kürü yaptım o ay olmadi ikinci ay instagramdan ovulasyontakipsayfam diye bi hanımdan naturallen macun aldim ovulasyon testimi de ondan aldım bana yumurtlama gününü iliski günlerini söyledi bi yandan da macunj sabah aksam yedim folik asit d vitamini gliforen kullandım ve o ay cok inandım olacagina her ilac icerken macun yerken ya şafi sifa ver dedim kalbime de doğdu gebelik testi yaptığımda da cıktı o ay gerçekten hamdoldun simdi 20 haftalık olduk. Benm gibi yumurtlama günlerini kaçırdığı icin gebe kalamayanlara kesinlikle bu testlere şans vermesini söylerim ve soğan kürü ile naturallen macunu. Bunlar bende birer vesile oldu insallah birinin işine yarar anlattıklarım rabbim herkesin gönlüne göre versin.